Monday, May 12, 2014

7 tipov pre Rawistov

1. Ovocie je základ, jedzte ho na tony, jablká, pomaranče, banány, melóny, mangá, grepy, hrušky .. Najlepšie si vychutnám tieto prírodné plody ráno a po tréningu. Stretnete sa s názormi že ovocie je plné chémie. Ale to by potom všetci rawisti boli totálne zhnitý, čo vôbec tak nevyzerá. 

2. "Zdravé tuky" nie len že dodávajú energiu a silu, ale starajú sa o vaše srdce, mozog, cievy a vytvárajú nové silné a zdravé bunky, ktoré vznikajú neuveriteľným tempom cca 100 000 000 za minútu. V kuchyni vám nesmie chýbať olivový olej, kokosový olej, avokádo, chia, ľan, mandle, vlašské orechy. Úplne stačí ked z týchto ingrediencií vymyslíte jedno až dva jedla denne.

Môj TIP -
A.) šalát - avokádo, paradajka, jarná cibuľa, baby špenát olivový olej, namletý ľan.
B.) zmes - rozmixovať chia, vlašské orechy, kokosový tuk, kakao, a datle

3. Každý deň si doprajte nápoj plný života a elektromagnetizmu. Ideálne je smoothie zo zelenej listovej zeleniny, chlorela manna, spirulina azteka, ormus supegreens alebo jačmeň. Tieto nápoje je ideálne vypiť cca hodinu pred tréningom. Vaša sila a energia radikálne vzrastie akonáhle sa zlepší bunkové dýchanie.

4. Kto športuje vrcholovo a má to v hlave nastavené tak, že porebuje ešte navýšiť príjem bielkovín, využite RAW, BIO&Organic proteín z hnedej ryže, konopný proteín, alebo Warrior Food. Vychutnajte si ich cca 30 minút po tréningu, alebo kedykoľvek počas dňa.

5. Trénujte intenzívne a často. Ak chcete len zhodiť zopár kil a spevniť svoje telo tak postačí zopár základnych cvikov ako drepy, kliky, cviky na brucho, beh, švihadlo. Každý kto chce posunúť svoje telo na ďalšiu úroveň musí zaradiť cviky a tréningy, ktoré bude vykonávať s maximálnou intenzitou. Bradlá, trx, hrazdy, kliky s tliesknutím, kliky v stojke, šprinty, drepy s výskokom. 3 x týždenne je málo. 6-7 x je ideál. Tréning nemusí trvať hodinu a pol. Aj 15 minutový intenzívny tréning môže byť postačujúci a dokáže formovať vašu postavu.

6. Vaše jedlo má byť vaše potešenie. Ak ste na RAW a snívate o varenom jedle o čom to celé je? Experimentujte s vašim jedlom a objavte ktoré potraviny a ich kombinácie najlepšie vplývajú na vaše telo, na vaše zdravie, na vaše myslenie.

7. Ste tým ako myslíte. Budete vyzerať presne tak, s akými myšlienkami v hlave pracujete. Preto si vytvorte predstavu svojho vysnívaneho, silného a zdravého tela a túto predstavu majte hlboko vo svojom srdci a pracujte s ňou vo vašej hlave. 


Od Marosa Kolesa a my 100% suhlasime!

No comments:

Post a Comment